ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Στη happym.gr αφού πρώτα επιλέξετε τα προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας επιλέγοντας έναν από τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

Πληρωμή μέσω PayPal

Η happym.gr εμπιστεύεται το σύστημα πληρωμής του PayPal για τις αγορές των πελατών του. Πρόκειται για ένα διαδεδομένο σύστημα που εγγυάται την ασφαλή και γρήγορη πληρωμή των διαδικτυακών συναλλαγών. Μέσω του PayPal μπορείτε να κάνετε εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια τις πληρωμές σας με χρήση της πιστωτικής σας κάρτας (Visa, MasterCard, American Express) ακόμα κι αν δεν είστε εγγεγραμμένος σε αυτό.

Όλες οι πιστωτικές κάρτες υπόκεινται σε ελέγχους επικύρωσης και έγκρισης από τον εκδότη της κάρτας. Εάν ο εκδότης της πιστωτικής σας κάρτας αρνείται ή αδυνατεί, για οποιοδήποτε λόγο, να εγκρίνει την πληρωμή μέσω του συστήματος PayPal, είτε πριν ή μετά την πληρωμή,η happym.gr δεν θα ευθύνεται για τυχόν καθυστέρηση ή μη παράδοση της παραγγελίας σας.

Το PayPal λειτουργεί με απλό και απόλυτα ασφαλή τρόπο: Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται σε μορφή απλού κειμένου σε καμία ιστοσελίδα, έτσι δεν είναι δυνατόν να κλαπούν κατά τη διάρκεια της συναλλαγής σας.Η happym.gr δεν αποκτά ποτέ πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και κατ' επέκταση δεν έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύσει καμία σχετική πληροφορία. Αν έχετε επιπλέον απορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του PayPal, μπορείτε να επισκεφτείτε το PayPal Privacy Policy.

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Αν προτιμάτε να πληρώσετε μέσω τραπεζικού λογαριασμού θα πρέπει εντός 3 εργάσιμων ημερών να καταθέσετε το αναγραφόμενο ποσό πληρωμής σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς.

Εθνική Τράπεζα: IBAΝ GR26 0110 1090 0000 1094 4040 681

SWIFT CODE / BIC: ETHNGRAA 

ALPHA BANK: IBAN GR23 0140 1390 1390 0232 0005 855

SWIFT CODE / BIC: CRBAGRAA

Στη συνέχεια παρακαλούμε να μας ενημερώσετε μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναγράφοντας το όνομα σας και το ποσό που καταβάλλατε προκειμένου να σας αποστείλουμε την αγορά σας με την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε. Η HappyM διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την αγορά σε περίπτωση καθυστέρησης ολοκλήρωσης της πληρωμής.

Τα έξοδα αποστολής για τις περιπτώσεις πληρωμής μέσω paypal/ πιστωτικής και τραπεζικού λογαριασμού ανέρχονται στα ίδια επίπεδα.

Σημειώνεται ότι οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ.